Hunt IT B.V. genomineerd ......

Hunt IT genomineerd voor de titel “ ZZP Intermediair van het Jaar 2015″.

De ICT dienstverlener Hunt IT B.V., gevestigd in Nieuwegein, is genomineerd voor de titel “  ZZP Intermediair van het Jaar 2015″.
Goed nieuws voor de reeds NEN 4400-1 gecertificeerde detacherings-organisatie die landelijk werkzaam is en naast eigen personeel ook steeds vaker Freelance Professionals inzet. 
Deze jaarlijkse verkiezing is een initiatief van de ZZP Barometer.
Genomineerde intermediairs worden door zowel Inleners, ZZP-ers, Freelancers en/of Interim Professionals, beoordeeld op de 12 belangrijkste criteria van “Goede Bemiddeling”.
De beoordelingen worden anoniem verwerkt en resulteren in de Top-100 Intermediairs.

Tevreden? Stem op ons

 

Initiatiefnemer ZZP Barometer

ZZP Barometer is een toonaangevende informatiebron voor zzp’ers, freelancers of interim professionals met zzp-nieuws, zzp-onderzoek en tips.
De maandelijkse zzp-rapporten en zzp-magazines van de ZZP Barometer bieden zelfstandige ondernemers een schat aan praktische informatie en vergelijkingsmateriaal.
De ZZP Barometer levert daarnaast voor beleidsmakers belangrijke informatie om wet- en regelgeving beter af te stemmen op de zzp’er.
ZZP Barometer wordt regelmatig gevraagd feiten, cijfers en/of een mening te geven in radio- en TV-programma’s als "De Kijker aan Z" op RTL, bij NOS op 3 en in het RTL Nieuws.

 


Meer informatie?

Neem contact op

Contact

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven
Hunt IT BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.