Hunt IT & Surfkids

Hunt IT sponsor van Surfkids

Hunt IT heeft zich als sponsor verbonden aan Surfkids, een online interactief platform inclusief magazine voor kinderen.
Dit supergave blad wordt elk kwartaal gratis verspreid op de kinderafdeling van alle Nederlandse Ziekenhuizen, alle Ronald McDonalds Huizen, Basisscholen, huisarts- en tandarts-praktijken.
Het magazine is direct gekoppeld aan de website www.surfkids.nl en zal voornamelijk educatieve, fun en informatieve content bevatten.
Het kwartaal-blad is gevuld met relevante thema’s zoals bijvoorbeeld Pasen, Zomervakantie, Halloween en Kerst.
Daarnaast staan er kleurplaten en aansprekende educatieve items in het magazine.

De website, het interactieve platform, zal als verlengstuk van het magazine fungeren, kinderen kunnen hier verhaaltjes, linkjes en foto’s van huisdieren plaatsen.
Daarnaast kunnen er games worden gespeeld die zowel amusement als educatieve eigenschappen hebben.

Het idee rondom Surfkids wordt bijgestaan door een zestal (cartoon)karakters die ieder hun eigen rol en set van onderwerp hebben.

De herkenbare cartoon karakters van Surfkids

Surfkids draagt bij ........

Surfkids heeft een aantal begunstigden die een bijdrage ontvangen, namelijk: Make-a-Wish Nederland   Stichting Opkikker  en Stichting Metakids
Hunt IT was in het verleden ook al sponsor van de Stichting Opkikker, deze stichting verspreidt kinder-kleurboeken onder kinderen in de Nederlandse Ziekenhuizen.

Meer informatie?

Neem contact op

Contact

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven
Hunt IT BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.