Beschikbare medewerkers

MAAK HET VERSCHIL MET ONZE BESCHIKBARE PROFESSIONALS

Hier zie je een selectie van onze beschikbare professionals gepresenteerd. Interesse? Wil je meer weten, een CV ontvangen of vrijblijvend kennismaken met de professional; neem dan snel contact met ons op via het contactformulier of stuur ons nu een e-mail!

 

Sander

Sander (22) is Young Professional die met zijn MBO4 diploma op zak al de nodige werkervaring heeft opgedaan met de realisatie van mobile designs. Hij werkt als Frontend developer nauwgezet, is gek op code reviewen en houdt van goed geordende styling en eenheid. Per direct beschikbaar als leergierige en loyale collega in een team waar hij een prima bijdrage kan leveren.

Inzetbaar als:
Junior Frontend Developer, Web Developer
Woonplaats:
Sassenheim
Beschikbaarheid:
per direct
Inzetbaar:
Randstad; Zuid Holland, Noord Holland en Utrecht.
Kennis van:
PHP, Java Script, Drupal, Magento, Node.js , HTLM, XML, CSS Sass/Less, Grunt, Gulp, etc

Peter

Peter, Microsoft beheerder in hart en nieren ! Hij heeft veel ervaring in grote en kritische omgevingen opgedaan waar hij zonder problemen zijn mannetje gestaan heeft. Zijn praktische kennis onderbouwd hij met certificeringen zoals MCITP Enterprise System Administrator 2008R2, MCITP Enterprise Messaging Administrator, MCSA 2012, MCSA 2016, MCSE Private Cloud. Daarnaast volgt hij momenteel een ICT HBO deeltijd opleiding.

Qua Persoon is hij zeer openhartig, een fijn persoon om mee te sparren, praten en te lachen. Iemand die bij het eerste contact al meteen een fijne vibe meeneemt. Kortom, professioneel in werk en een fijne persoonlijkheid, iemand die je er écht bij kunt hebben in je team!

Inzetbaar als: Medior / Senior Systeembeheerder 
Woonplaats: Rotterdam
Beschikbaarheid: per 1 augustus
Inzetbaar: Zuid Holland, Noord Brabant, Zeeland. Overige gebieden in overleg. 
Zeer ervaren met o.a.: Windows 7 / 8 / 10, Windows server 2008R2, Windows Server 2012, Windowserver 2016, Active Directory, Exchange, Terminal Services, Remote Access Services, IIS,...

Referenties

Meer informatie?

Neem contact op

Contact

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven
Hunt IT BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.