Salaris ICT

SALARIS ICT VOOR ICT BANEN EN ICT PROJECTEN VAN HUNT IT

Hunt IT is doorlopend op zoek naar ICT professionals als bijvoorbeeld Support en Helpdesk Medewerker, Developer , Systeembeheerder, ontwerper of DBA. Heb jij de juiste instelling, ICT werkervaring en de juiste kennis / certificering; dan heeft Hunt IT snel een passende vacature voor je en betaald bij inzet een prima salaris ICT!

PRIMA SALARIS ICT

Jouw inzet bij onze opdrachtgever is een goed salaris ICT waard. Het salaris ICT wat Hunt IT betaald is dan ook altijd een prima marktconform vast maand salaris ICT. Je bouwt op basis van een full time inzet standaard 25 vakantiedagen per jaar op en ontvangt natuurlijk 8,3% vakantiegeld over het opgebouwde salaris ICT. Daarnaast is Hunt IT aangesloten bij STIPP zodat je pensioen geregeld is!

SALARIS ICT PLUS EMOLUMENTEN

Hunt IT betaalt niet alleen een goed salaris ICT maar heeft daarnaast ook een prima uitgebreid salarispakket met emolumenten. Het merendeel van de premie voor je pensioenopbouw gebaseerd op je salaris ICT inclusief vakantiegeld wordt ook door Hunt IT betaald. Naast een passend salaris ICT heeft Hunt IT een reiskostenvergoeding en denkt met je mee als het gaat om studie en certificeringen.
Heb je een certificering behaald, belonen we dat als blijk van waardering en stimulans met een salaris component.

MEER DAN ALLEEN SALARIS ICT

Natuurlijk is het mooi dat Hunt IT een goed salaris ICT aan professionals betaald maar er is meer. Hunt IT maakt duidelijke keuzes, ICT professionals en opdrachtgevers kiezen dan ook steeds vaker voor Hunt IT. Hunt IT wil altijd een meerwaarde bieden waarbij alle ICT medewerkers hun kennis optimaal benutten bij de opdrachtgever en deze kennis ook delen. Hunt IT zal vaak informeren naar je beleving en ervaringen op de projecten en je motiveren om te groeien, zowel persoonlijk als ook professioneel. Dat zie je niet direct terug in je salaris maar wel in je persoonlijke ontwikkeling en carrière als ICT Professional. Zie je kansen of mogelijkheden in het veld dat Hunt IT door jouw toedoen kan benutten? Laat het weten en we garanderen je dat je de waardering terug zult zien op je salaris specificatie!

VRIJBLIJVEND INFORMATIE OVER SALARIS ICT

Wil je meer informatie over het salaris ICT behorende bij ICT vacatures als die van bijvoorbeeld ICT Developer, Systeembeheerder , Support of Helpdeskmedewerker? Laat je dan vrijblijvend nader door ons informeren en neem contact met ons op.

Ben je gewoon benieuwd of je huidige salaris ICT wel in de pas loopt met de markt? Neem contact met ons op en we kunnen je discreet en vrijblijvend een indicatie geven van het salaris ICT wat Hunt IT je zou betalen.

HUNT IT

Hunt IT is een landelijk werkende ICT detacheringorganisatie die zich kenmerkt door een no nonsense mentaliteit. We zijn duidelijk in onze doelstellingen en helder in de communicatie. Opdrachtgevers uit voornamelijk de Randstad (Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht) maar ook uit Brabant en Gelderland maken graag gebruik van de diensten van Hunt IT. We kiezen voor echte ICT-ers die we professioneel begeleiden tijdens de sollicitatieprocedure en vervolgens tijdens de opdracht. Daarnaast kunnen wij de opdrachtgevers aanvullende informatie verschaffen over houding en gedrag waardoor de kans op een succesvolle afloop aanzienlijk groter is.

Let’s get Hunt IT voor een uitdagende ICT baan met een uitstekend salaris ICT!

Referenties

Meer informatie?

Neem contact op

Contact

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven
Hunt IT BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.