Hunt IT B.V. Coronamaatregelen

Je gaat aan het werk als ICT professional

Voordat je aan het werk gaat als professional bij de opdrachtgever, neem je alle informatie over de coronamaatregelen die je van je werkgever hebt gekregen nauwkeurig door. 

Je werkgever moet er voor zorgen dat jij, voordat je aan het werk gaat, de informatie over de coronamaatregelen bij de opdrachtgever ook daadwerkelijk krijgt en begrijpt. Eventuele Persoonlijke Beschermingmiddelen horen daarbij. Hierdoor weet je welke risico’s er spelen op je nieuwe werkplek en met welke veiligheidsmaatregels rondom het coronavirus je rekening moet houden

Wat betekent dit voor jou?

Vraag aan je werkgever voordat je aan het werk gaat aan welke regels je jezelf moet houden door het coronavirus. Jij bent op de werkplek verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en die van je collega’s en je houdt je aan onderstaande regels:

- je wast regelmatig je handen met water en zeep;
- je hoest en niest aan de binnenkant van je elleboog;
- je gebruikt papieren zakdoekjes;
- je schudt nu geen handen;
- je houdt voldoende afstand tot je collega’s (minimaal 1,5m)

 

Jouw gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop.
Het bedrijf waar je gaat werken, is ook verantwoordelijk voor jouw arbeidsomstandigheden en zorgt ervoor dat de specifieke coronamaatregelen bij het bedrijf ook voor jou gelden. Zoals bijvoorbeeld de persoonlijke beschermingsmiddelen specifiek voor de coronamaatregelen.

Meer informatie? www.doorzaam.nl/werksituatie/corona

NB. Dit protocol is een afgeleide van het protocol wat binnen de ABU en NBBU van kracht is en oorspronkelijk opgesteld door Doorzaam.nl in samenwerking met de SNCU

Referenties

Meer informatie?

Neem contact op

Contact

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven
Hunt IT BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.