ICT Professionals

HUNT IT

Waar passie en professionaliteit samenkomen in echte ICT oplossingen.

Cloud-oplossingen als Saas, Iaas en Paas. Bigdata, security, virtualisatie en (web) development: ken je een of meerdere van deze termen en de technologie erachter als je broekzak? En ben je toe aan een nieuwe werkomgeving of uitdaging, of een zelfstandig bestaan onder de vleugels van een detacheerder? Dan staat Hunt IT voor je klaar om de ICT vacature in infrastructuur en (web) development omgevingen te vinden die bij je past.

Bij multinationals en MKB’ers

Wij matchen je met je ideale werkgever, opdrachtgever of project, op basis van je ervaring, kennis en opleidingen en certificeringen. Met ons zet je je expertise in voor interessante projecten bij opdrachtgevers als Ministerie van Onderwijs, Politie, Waterschap, VOPAK of Ordina ..

Nóg beter worden in je vak

De ICT wereld is volop in beweging en daarom sta je niet stil, maar wil je continue op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied. Bij Hunt IT doe je dat met trainingen van onze partner SignOn. Dat gebeurt vooral op locatie, dus je bent weinig tijd aan trainingsmateriaal kwijt: je werk is meestal je training.

Ben jij

  • Duidelijk thuis in (web) architecture, design & development (e-DevOps), infrastructure & security of storage / bigdata?
  • Iemand die bedrijven verder helpt?
  • Een vliegende keep?

Referenties

Meer informatie?

Neem contact op

Contact

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven
Hunt IT BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.