Certificaten & Awards

Het kan altijd beter dan goed.

Zo werkt Hunt IT.

Graydon Award

Met de “Financieel Gezond Award” van Graydon onderstreept Hunt IT haar financiële gezondheid als onderneming”. Als je zaken met ons wilt doen weet je dat je te maken krijgt met een organisatie die tot de top van de financieel gezonde bedrijven in de Nederlandse markt voor Detachering en Werving & Selectie van ICT professionals behoort.

Graydon toetst onze positie doorlopend, en vindt er voortdurend analyse van betaal-gedrag plaats. Daarnaast is gekeken naar omzet- en liquiditeitsontwikkeling. De informatie is afkomstig uit de Graydon bedrijven-database die dagelijks wordt onderhouden waardoor relaties als jij zijn verzekerd van de meest complete en actuele gegevens.

Openheid van zaken is, ook in ons MVO Beleid een van onze speerpunten. Je kunt dit ondermeer zien op ons open bedrijfsprofiel op www.opencompanies.nl. Als je wilt kun je daar heel eenvoudig onze financiële gezondheid checken."

NEN4400-1

Wij zijn in het bezit van het door de Stichting Normering Arbeid uitgegeven Certificaat NEN 4400-1.
Als je zaken doet met Hunt IT weet je zeker dat er is voldaan aan de gestelde eisen welke de Stichting Normering Arbeid stelt aan uitzendondernemingen, (onder)aannemers van werk en bedrijven die personeel beschikbaar stellen aan andere organisaties.

De NEN4400-1 norm behoedt inleners en opdrachtgevers van (onder)aannemers voor aansprakelijkstelling voor onvolledige, onjuiste of niet afgedragen sociale verzekeringspremies en belastingen. De certificering biedt je ook een waarborg dat er wordt gewerkt met mensen die gerechtigd zijn om in Nederland te werken.

Doordat we in het bezit zijn van deze NEN4400-1 certificering kunnen we, indien noodzakelijk, een beroep doen op de disculpatieregeling die sinds 1 juli 2012 van kracht is. Door deze regeling ben jij als opdrachtgever gevrijwaard voor de keten- en inlenersaansprakelijkheid indien je 25% van het totale factuurbedrag afdraagt op onze geblokkeerde G-Rekening. Voordien lag dit percentage op bijna 51%.

SBB (voorheen ECABO) erkenning

Hunt IT B.V. heeft een SBB erkenning.
Echt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vinden wij belangrijk.
Daadwerkelijke betrokkenheid is dan ook onderdeel van ons beleid en geldt als speerpunt.

Hunt IT biedt regelmatig (examen-) stageplaatsen aan studenten.
Je kunt zo als toekomstige professional tijdens jouw studie kennis maken met het echte bedrijfsleven.

Als jouw werkgever voldoen we aan alle wettelijke regels die voor leerbedrijven gelden. We zijn in het bezit van een erkenning van het SBB wat staat voor Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. De erkenning van SBB vervangt daarmee onze eerdere ECABO erkenning van ”Erkend Leer Bedrijf”. Zie voor het officiële certificaat Hunt IT B.V. Certificaat SBB erkenning.

Wanneer je bij ons stage loopt weet je zeker dat we extra aandacht hebben geschonken aan:

de kwaliteit van de werkzaamheden die jij van ons krijgt geboden;
de kwaliteit van jouw persoonlijke begeleiding tijdens je stageperiode;
een veilige en vertrouwde werk- en studie-omgeving;
het laten kennis maken met geldende normen, waarden en werk-ethiek.
Onze erkenning is uitgebreid met een aantal CREBO nummers en is geldig voor een aantal opleidingen. Studenten kijken voor meer informatie op de site van www.stagemarkt.nl

Referenties

Meer informatie?

Neem contact op

Contact

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven
Hunt IT BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.