Over ons

HUNT IT

Waar passie en professionaliteit samenkomen in echte ICT oplossingen.

De mensen van Hunt IT brengen bedrijven en echte ICT professionals bij elkaar. Wij zijn goed in  ICT vacatures vervullen, job alerts verzenden, goede gesprekken voeren, ontwikkelingen op de voet volgen én meer. Met passie zorgen we ervoor dat ICT professionals én organisaties hun ideale match vinden. Wij recruiten goed getraind ICT personeel wat we nóg beter maken en die perfect bij een organisatie passen.

Een stap verder gaan

We zijn sterk in detachering, projectmanagement en contractadministratie, zodat je alleen met je eigen ding bezig kunt zijn. Ieder zijn vak toch?

Goed gevoel voor de match

Duidelijkheid, bewuste keuzes en een goed gevoel staan voorop. Omdat we werken met een combinatie van freelancers, eigen projectmedewerkers en kennismigranten hebben we volledige controle. Met detavast oplossingen of Werving en Selectie van ICT Professionals houdt de opdrachtgever de touwtjes in handen.

Goed geregeld

Hunt IT is aangesloten bij het STIPP en natuurlijk NEN 4400-1 gecertificeerd. En over de kosten geen onduidelijkheid: wij hebben voor de cijfertjes een Graydon Award. We zijn onafhankelijk, transparant en financieel kerngezond. Samen met onze partner Personeel Specialisten leveren wij kwaliteit en voldoen aan alle wet- en regelgeving op het gebied van ter beschikking stellen van professionals.

Beschikbare medewerkers

Referenties

Meer informatie?

Neem contact op

Contact

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven
Hunt IT BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.