beoordeel Hunt IT op Ratecard

                                                                                                                                                      

We leveren echte ICT professionals, kundig en communicatief vaardig, tegen een juist uurtarief. Als organisatie voldoen we aan alle eisen die je aan een leverancier mag stellen. Hunt IT is creatief, denkt mee met de opdrachtgever, besteed aandacht aan scholing van professionals en is al lange tijd succesvol. Als team willen we ook steeds beter worden; “ Goed kan altijd beter” dus blijven wij onze prestaties meten. 
We willen daarom ook graag weten hoe ons netwerk over ons denkt en dat kan nu eenvoudig door de samenwerking met RatecardRatecard doet er toe, is helder, duidelijk, discreet en kom je tegen bij meer dan 8500 verschillende bedrijven waaronder veel toonaangevende collegae in de branche.
Op het portal van Ratecard kun je jouw feedback over Hunt IT kwijt, als je dat wilt kan dat natuurlijk ook anoniem. Wil jij echt vertellen hoe ervaringen met Hunt IT zijn? Geef dan hieraan hoe je over ons denkt. Natuurlijk kun je ook de koppeling  beoordeel ons op Ratecard op onze website www.huntit.nl of in onze e-mail berichten gebruiken.

Hoeveel m² is jouw (flex)werkplek?
Er is veel veranderd in de samenleving, we houden in openbare gelegenheden rekening met 1,5 meter afstand en proberen ook afstand te houden tijdens ons werk. Maar …. hoe groot is je nieuwe werkplek dan eigenlijk als je in een kantoor werkt?

Daar bestaat geen kant-en-klare oplossing voor. Elke werkruimte is uniek. Ook het karakter van het gebouw (denk dan ook aan luchtvolume en daglicht) en de specifieke activiteiten van de medewerkers zijn van belang bij de vraag hoe je een kantoor optimaal kunt inrichten. 

In de NEN1824 zijn wettelijke richtlijnen vastgelegd die aangeven hoe groot een ergonomisch verantwoorde (flex)werkplek moet zijn als je administratief of informatie verwerkende taken hebt. Volgens deze norm heeft één medewerker minimaal vier vierkante meter ter beschikbaar wanneer deze medewerker minimaal 2 uur per werkdag gebruik maakt van deze werkplek. 
De medewerker moet daarbij voldoende bewegingsvrijheid hebben om lades en deuren te openen. Het werkblad waaraan de medewerker werkt moet tenminste 120 cm breed en 80 cm diep zijn. 
Hoe groot moet jouw (beeldscherm)werkplek dan zijn? Tel de onderstaande componenten bij elkaar op en jij weet hoeveel werkruimte je officieel tot je beschikking hoort te hebben: 

1 medewerker: 4 m²
1 werkplek met een plat beeldscherm: 1 m
1 werkplek met een diep beeldscherm: 2 m²
1 plek voor lees- en schrijfwerk: 1 m²
1 vrijstaande of verrijdbare ladekast: 1 m²


Ga je in een kantoor alleen vergaderen? Dan heb je minimaal 2 m² per deelnemer nodig ...

Meer informatie?

Neem contact op

Contact

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven
Hunt IT BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.