DevOps Engineer (Junior)

Ben jij een beginnende DevOps Engineer met een tomeloze energie? Een technische enthousiasteling die hongert naar nieuwe IT kennis? Heb je basiskennis, een passie voor technologie en ben je klaar om je IT carrière te starten in een dynamische omgeving? Zo ja, dan willen we jou bij ons team! Stuur ons snel je CV wat we vertrouwelijk behandelen en waarna we contact met je opnemen om nader kennis te maken.
Utrecht
DevOps ITIL Linux
DevOps Engineer
MBO HBO
Vaste Betrekking Detachering
Junior
Vaste betrekking

Wie zoeken we nu echt?

Ben jij een beginnende DevOps Engineer met een tomeloze energie? Een technische enthousiasteling die hongert naar nieuwe IT kennis? Heb je enige IT basiskennis, een passie voor technologie en ben je klaar om je carrière te starten in een dynamische omgeving? Zo ja, sluit dan aan bij ons team!

Hunt IT is op zoek naar een Junior DevOps Engineer om ons eigen technische team te versterken. Jouw nieuwe werkomgeving is complex en uitdagend. We bieden jou een unieke kans om je DevOps-vaardigheden verder te ontwikkelen waarbij je on the job zal worden gecoached.

Wat ga je doen?

In jouw nieuwe rol werk je aan het beheer en de automatisering van IT-processen. Je zult betrokken zijn bij het beheer van API's via Gateways, het toegangsportaal tot bijna alle API's van onze klant. Je zult werken met policy logica, OAuth, throttling, mTLS en geavanceerde netwerken en tooling. Jij krijgt de kans om te werken met verschillende technologieën, waaronder API management, VMWare-gebaseerde Linux-platforms en containerisatie platformen zoals Docker, Openshift en Kubernetes. Scripting en programmeren spelen een belangrijke rol in je dagelijkse werk, met talen zoals Groovy, Bash, Python en YAML voor tools zoals XLDeploy, Jenkins, ArgoCD, Ansible en meer ....

Wat breng jij mee?

  • MBO ICT-4 diploma met enige jaren werkervaring en/of (bijna) in het bezit van een HBO ICT diploma
  • Basis kennis van Linux platformen
  • Enthousiasme en passie voor technologie
  • Bereidheid om verder te leren en te groeien zowel technisch als persoonlijk
  • Interesse in DevOps-praktijken en automation
  • Kennis van scripting en programmeren is een pluspunt
  • Analytisch denkvermogen en probleemoplossende vaardigheden
  • Bereidheid om samen te werken en kennis te delen
  • Communicatief vaardig in Engels en in het Nederlands op nivo B2
  • Vaste woon- en verblijfplaats in Nederland
  • Liefst in bezit van rijbewijs B

Wat bieden we je?

Als professional bij Hunt IT verdien je een goed marktconform salaris aangevuld met vakantiegeld, vakantiedagen en een prima werkgeversbijdrage voor het pensioen. Uiteraard hebben we emolumenten als bijvoorbeeld een passende reiskostenvergoeding of NS Business Card. Vanzelfsprekend krijg je van ons alle hulpmiddelen die je nodig hebt om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daarnaast besteden we, samen met onze opdrachtgevers, veel zorg aan opleiding, IT certificering (RHCSA/RHCSE, Kubernetes) en training tijdens onze pizza-sessies (kennis van koppelingen, kubernetes etc). We leggen je persoonlijke doelen samen vast in een Persoonlijk Opleidings Plan (POP) en coachen je in je werk zodat je nog beter kunt worden.

Wie zijn wij?

Hunt IT werkt voor opdrachtgevers als onder meer Overheid (Ministeries en Gemeentes), Financiële Instituten (banken en verzekeraars). Professionals van Hunt IT kun je ook tegen komen bij Zakelijke dienstverleners als Woning Coöperaties, Industrie (Logistieke bedrijven en Levensmiddelenbranche) en Publieke Instellingen waaronder Omroepen en Ziekenhuizen.

Geïnteresseerd?

Past deze uitdagende functie bij jou en meen je aan de gestelde eisen te kunnen voldoen? Ben je binnen enkele maanden, of na een opzegtermijn bij je huidige werkgever, voor langere tijd voor 36 uur per week beschikbaar? Inzetbaar voor bepaalde tijd of kies je voor een vaste dienstbetrekking bij Hunt IT? Woon je in de Randstad, regio Utrecht, Culemborg, Amersfoort, Hilversum, Almere, Amsterdam, Den Haag of Rotterdam en beschik je over een rustige ruime thuiswerkplek? Zo ja, reageer dan snel door je uitgebreide Nederlandse CV (Word format) met een overtuigende motivatie te sturen via de sollicitatie button onder de vacature op onze website www.huntit.nl of stuur je CV in Word format via de CV upload link Je kunt snel een reactie van ons verwachten. We werken DISCREET dus ga een oriënterend gesprek aan (ook als je elders een vaste baan hebt maar daar ongelukkig bent geworden) met een van onze eigen technisch specialisten die je precies kunnen vertellen wat je van ons mag verwachten.

LET OP; een screening waarbij een V.O.G. moet worden afgegeven maakt deel uit van onze selectieprocedure.

Inclusiviteit & Diversiteit

Al onze vacatures staan open voor iedereen die meent te voldoen aan de gestelde criteria en die zich in het functieprofiel herkent. Wij van Hunt IT geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie. Wij willen samen mee bewegen in de veranderende wereld van mens en werk. Juist verschillen tussen mensen zorgen voor een mooie groei van collega's, klanten, professionals en daarmee van Hunt IT B.V.

DevOps Engineer (Junior)
Meer informatie?

Neem contact op

Contact

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven
Hunt IT BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.