Ons team

SAMEN MAKEN WIJ DE BESTE MATCH

Ontmoet het Hunt IT-team. Op professionele, persoonlijke en prettige wijze brengen wij bedrijven en ICT professionals bij elkaar.

 

Jules Barthmuss

Jules Barthmuss is oprichter en directeur van Hunt IT. Het is zijn doel om het betere matchwerk neer te zetten, door eerlijke bemiddeling en relatiemanagement centraal te stellen. Jules wordt enthousiast van nieuwe technologieën en wordt blij van het maken van groeipaden en realiseren van ontwikkelingsplannen voor medewerkers.

E-mailadres: j.barthmuss@huntit.nl
Telefoon mobiel: (06) 1164 6432
Werk telefoon: (030) 6019 520

Mijn baan
“Het betere matchwerk, daar krijg ik energie van. Als een gerealiseerde opdracht past als een puzzel, en de opdrachtgever, de nieuwe medewerker, de ICT, de soft skills en de cultuur van het bedrijf precies matchen. Als directeur van dit prachtige bedrijf houd ik me bezig met certificeringen, het uitwerken van beleidsplannen en faciliteren van medewerkers. Maar daarnaast blijft het perfect matchen van de beste professionals met de juiste opdracht nog altijd mijn voornaamste bezigheid.

Mijn organisatie
“Dynamisch en gestaag doorgroeiend, modern en gedreven. Zo wil ik Hunt IT omschrijven. We besteden graag extra aandacht aan het onderhouden van relaties en we verliezen oude waarden zeker niet uit het oog. Wij doen duidelijk het betere matchwerk waarbij we de selectie uiteindelijk handmatig doen. We doen onze ding graag goed. Niet voor niets hebben we het kwaliteitskeurmerk NEN 4400-1 en een Graydon 'Financieel gezond' certificaat!"

Mijn uitdaging
“Eerlijke bemiddeling en relatiemanagement staan centraal bij mij en bij Hunt IT. Ook in de toekomst. Klanten en professionals blijven het middelpunt. Dat betekent met klanten meedenken om de juiste specialistische oplossingen te helpen realiseren. Voor professionals geldt: niet onnodig lastigvallen, alleen die opdrachten bieden die binnen hun carrièrepad passen. Natuurlijk zijn we er met een stuk begeleiding en opleidingsmogelijkheden om elkaar nog beter te maken. Op die manier blijft Hunt IT dé perfecte match tussen opdrachtgevers en professionals.”

Mijn vrije tijd
“Veel tijd over heb ik niet, maar als ik eens rustig kan genieten van mijn vrije tijd, lees ik graag. Ik ben in het weekend graag in de natuur, op de fiets en als het maar even kan ben ik op de camping waar ik de BBQ binnen handbereik heb. Shoppen met mijn vrouw, gewoon een terrasje pakken of lekker wat eten, zijn voor mij geluk. Ik houd van gezelligheid.”

Annemiek de Haan

Financiële administratie, contractbeheer en de coördinatie van examens en opleidingsfaciliteiten: het is allemaal in goede handen bij Annemiek de Haan. Zij versterkt Hunt IT parttime als parttime financieel medewerkster.

E-mailadres: annemiek@huntit.nl
Werk telefoon: (030) 6019 520

Mijn baan
“Financiële administratie, contractbeheer en de coördinatie van examens en opleidingsfaciliteiten, daar zet ik me helemaal voor in bij Hunt IT, als parttime financieel medewerkster. Ik heb het begin van dit bedrijf meegemaakt en de organisatie zien groeien tot wat het nu is: specialist in het samenbrengen van professionals en projecten in de vakgebieden infrastructuur en (web)development."

Mijn organisatie
“Hunt IT is een bedrijf dat gedegen is opgebouwd, dat continu en op een stabiele manier groeit en met vertrouwen nieuwe uitdagingen aangaat. Hierbij verliezen we het menselijke aspect zeker niet uit het oog. We zeggen ook wel eens nee, omdat we verder kijken dan het afsluiten van het contract.”

Mijn uitdaging
“In drie dagen tijd alles zo te regelen dat mijn collega’s geen omkijken hebben naar de administratieve handeling. Als zij zich helemaal kunnen richten op hun eigen taken, dan heb ik het goed gedaan. Dat is soms best lastig, en het belangrijkste is dat onze klanten en collega’s in het veld altijd een snelle reactie kunnen verwachten.”

Mijn vrije tijd
“Als getrouwde moeder van twee kinderen heb ik weinig tijd voor hobby’s. Ik geniet ontzettend van de tijd die ik voor mezelf heb: een lekker boek lezen of een leuk concert bijwonen.”

Referenties

Meer informatie?

Neem contact op

Contact

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven
Hunt IT BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.