DBA Oracle 19c

Ben jij een seniore communicatief vaardige (Nederlands nivo B2) DBA die los is op Oracle releases 19C en misschien ook wel 21C en de nieuwe mogelijkheden van deze verbeterde versies wil gebruiken? Ben jij van de lange termijn visie en richt je de omgevingen ook zo in? Heb je ook wat kennis van Ms-SQL Server omgevingen en ben jij een teamplayer die loyaal is en in een Brabantse cultuur past? Binnenkort voor 36 uur per week beschikbaar? Zo ja, neem dan direct contact met ons op, stuur je cv of lees eerst verder ....
Eindhoven
GRID Microsoft SQL Server Oracle RAC
DBA
Noord-Brabant
HBO
Detachering
Senior
Reageer nu!

Wie zoeken we nu echt?

Voor ons Brabantse Opdrachtgever gevestigd in de bruisende, innovatieve, High Tech omgeving van Eindhoven zoeken wij een ervaren DBA Oracle ter versterking van het huidige team waarin je kunt rekenen op de steun van je team (waaronder Systeembeheer en DBA).

De organisatie heeft gekozen voor eigen beheer van de infrastructuren (Linux en Windows) en Oraclke en Ms-SQL server databases waarbij je primair gaat bezighouden met het beheren, tunen en onderhouden van de Oracle omgeving. In voorkomende gevallen assisteer of vervang je de DBA die in de windows omgeving werkt. De werkzaamheden zijn hybride maar het zou fijn zijn als je ook regelmatig op kantoor bent te vinden (ruime parkeergelegenheid en ook per OV goed bereikbaar). Inzet voor langere tijd op basis van detachering en het aantal uren per week is bespreekbaar.

Wat breng jij mee?

  • minimaal HBO werk en denkniveau

  • ruime aantoonbare recente werkervaring als Oracle DBA

  • enige kennis en werkervaring met Ms-SQL Server

  • basiskennis van infrastructuren op Linux en Windows platformen

  • gewend aan toepassingen als RAC, Grid en monitoringtools als TOAD

  • communicatief vaardig in Nederlands (minimaal nivo B2) en Engels

  • nauwgezet in documentatie en rapportage

  • gewend aan delen van kennis met je team

  • bij voorkeur woonachtig in Noord-Brabant of Noord Limburg

Wat bieden we je?

Als professional bij Hunt IT verdien je een uitstekend salaris aangevuld met vakantiegeld, vakantiedagen en een prima werkgeversbijdrage voor jouw pensioen. Vanzelfsprekend kun je gebruikmaken van emolumenten als een flexibele mobiliteitsvergoeding. Daarnaast besteden we, samen met onze opdrachtgevers, zorg aan opleiding, IT certificering, workshops en training wat we vastleggen in jouw Persoonlijk Opleidings Plan (POP).

Freelancers factureren maandelijks met een vast, aantrekkelijk, uurtarief en een vooraf besproken betalingstermijn.

Wie zijn wij?

Hunt IT richt zich primair op Automation, (Hybride) Cloud Infrastructure & Security en werkt voor opdrachtgevers als onder meer Overheid (Ministeries en Gemeentes) en Financiële Instituten als banken en verzekeraars. Professionals die voor Hunt IT aan de slag zijn kom je ook gemakkelijk tegen bij zakelijke dienstverleners als Woning Coöperaties, Industrie (Logistieke bedrijven en Levensmiddelenbranche) en Publieke Instellingen waaronder Omroepen en Zorginstellingen.

Geïnteresseerd?

Past deze functie bij jou en meen je aan de gestelde eisen te kunnen voldoen? Kun je binnenkort, eventueel na een opzegtermijn, voor langere tijd, full time, beschikbaar zijn? Heb je een ruime thuiswerkplek en kun je binnen redelijke reistijd bij je collegae op kantoor komen? Zo ja? Reageer snel en stuur ons:

  • Een Nederlands gedetailleerd CV met volledige Personalia in Ms-Word format;
  • Geef aan per wanneer je precies beschikbaar bent en voor hoeveel uren per week;
  • Vermeld alle eisen in je CV en geef aan in welke periode je daar mee in aanraking bent gekomen;
  • Voeg een motivatie toe geschreven in de "Ik-vorm" waaruit blijkt dat jij DE juiste kandidaat bent;

We werken discreet, wil je meer weten over ons of deze vacature? Neem gerust contact op via de contactmogelijkheden op www.huntit.nl

Note: We are looking voor native Dutch speakers only!
LET OP; een screening waarbij een V.O.G. moet worden afgegeven maakt deel uit van de selectieprocedure.

Inclusiviteit & diversiteit

Al onze vacatures staan open voor iedereen die zich hierin herkent. Wij van Hunt IT geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie. Wij willen samen mee bewegen in de veranderende wereld van mens en werk. Juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei van collega's, klanten, professionals en daarmee van Hunt IT.
DBA Oracle 19c
Meer informatie?

Neem contact op

Contact

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven
Hunt IT BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.