Netwerk

client
Avance ICT Group

Avance ICT Group

Al meer dan 20 jaar is AVANCE succesvol als ICT-dienstverlener. Om de best mogelijke ondersteuning te bieden bouwen wij langdurige relaties met onze klanten op. Onze focus op de behoefte van de klant staat daarin voorop. Klanten vinden het prettig om één aanspreekpunt te hebben voor al hun ICT-zaken. Eén ICT-partner die de verantwoordelijkheid neemt. Hierin kunnen we alleen succesvol zijn dankzij onze mensen. ICT-specialisten met hart voor uw zaak. Want los van alle techniek en technologie zijn we vooral een mensenbedrijf. Ons succes valt of staat met het enthousiasme van onze medewerkers.
FNV Bondgenoten

FNV Bondgenoten

FNV Bondgenoten is de grootste vakbond in de marktsector. Wij behartigen de belangen van onze leden op het gebied van werk en inkomen.
HP CDS

HP CDS

Hewlett-Packard CDS (Nederland) B.V. (HP CDS) is een 100% dochteronderneming van Hewlett-Packard Nederland B.V. In een wereld waarin onafhankelijkheid in toenemende mate zeldzaam en waardevol wordt, richt HP CDS zich op klant afgestemde IT Delivery Services.
Jumbo Shipping

Jumbo Shipping

Jumbo is a leading heavy lift shipping company that has been developing pioneering solutions for ocean transportation for more than 40 years. Since 2003, building on our heavy lift capability, we rapidly established a sound track record in the offshore subsea installation market. Engineering and safety awareness stand at the forefront of a reliable operation. This is why Jumbo has invested - and continues to invest - in the latest state of the art engineering methods, software and equipment and has developed its in house safety awareness program “Stay Well”.
NEVERU

NEVERU

Neveru en Totall-IT verzorgen online werkplekken zodat u alleen maar een pc of laptop met een netwerk of internet aansluiting nodig hebt om verbinding te maken met de automatiseringsomgeving. Vervolgens beschikt u over alle software en applicaties die u nodig heeft en gewend bent te gebruiken. Totall-IT verplaatst de inhoud van uw server of servers naar een externe backoffice. U werkt daarna direct op de backoffice via de online werkplek en hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud en de veiligheid van uw ICT omgeving.
Roba Metals B.V.

Roba Metals B.V.

Roba Metals is een onafhankelijk familiebedrijf met een lange historie. De Roba groep is een internationaal opererende organisatie met handels- en productiebedrijven in Nederland, België, Duitsland, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Nederland en biedt ruimte aan de staf afdelingen en telt 4 divisies: Recycling, Installatie en bouwproducten, Staal, Aluminium en Roestvaststaal. De organisatie neemt lokaal een prominente plaats in binnen de samenleving.
Rutgers WPF

Rutgers WPF

Rutgers WPF speelt een met een unieke aanpak een leidende rol in het versterken van de seksuele en reproductieve gezondheid en rechten van mensen in Nederland en in Europa, Afrika en Azië. Rutgers WPF heeft speciale aandacht voor de positie van jongeren, voor gelijkwaardigheid van vrouwen en mannen én voor kwetsbare groepen. De aanpak van Rutgers WPF werkt vanuit drie pijlers: - met onderzoek, waardoor er inzicht is in de stand van zaken en het werk kan worden onderbouwd met bewijsvoering; - met informatie, voorlichtingsmateriaal, adviezen, trainingen en tools voor professionals in het onderwijs en in de zorg, zodat mensen accuraat kunnen worden geinformeerd en ondersteund; - met pleitbezorging (ook wel advocacy genoemd) bij overheden en beleidsmakers om zo seksuele en reproductieve gezondheid en rechten in te bedden in wet- en regelgeving en er voor te zorgen dat deze ook nageleefd wordt.
SignOn Training & ICT Services

SignOn Training & ICT Services

SignOn is een opvallend flexibel opleidingsinstituut. Leerdoelen worden vooraf afgestemd op de organisatie. Dit wordt aan de hand van een stappenplan in kaart gebracht. Het intake gesprek, de probleemstelling, de deelnemers, de randvoorwaarden en mogelijke oplossing. Dit verwerken we dan in het trainingsprogramma. Hiermee worden gebruikers geholpen om de software echt te begrijpen.SignOn werkt voor veel grote en kleinere organisaties in uiteenlopende branches. Het voordeel is dat de trainingen voornamelijk ‘in-company’ worden geven. Op de eigen locatie van het bedrijf blijft de focus bij het betreffende bedrijf en er is direct aansluiting met de werkzaamheden. Opdrachtgevers kunnen van SignOn verwachten dat er een flexibel team met veel kwaliteit klaarstaat. SignOn is al lange tijd een strategische partner van Hunt IT. Deze versterkt elkaar en vult elkaar aan waardoor de opdrachtgever een totaal pakket van diensten krijgt aangeboden.
Hunt IT BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.