ACCREDITATIE WEDEROM GECONTINUEERD ...


Hunt IT B.V. is sinds 2013 opgenomen in het register van NEN 4400-1 gecertificeerde ondernemingen en heeft daarmee een officieel SNA-Keurmerk. Om de opname in het Register Normering Arbeid te behouden dienen binnen vastgestelde periodes, afhankelijk van risico-factoren, steeds inspecties plaats te vinden.  Normec FLC  voorheen bekend als Crop Certificering B.V. heeft recent weer een volledige reguliere inspectie uitgevoerd bij de IT Dienstverlener Hunt IT B.V. in Nieuwegein. 

Na de audit is gebleken dat Hunt IT B.V. voldoet aan de gestelde eisen voor het SNA-Keurmerk. Hierdoor is de inschrijving in het Register Normering Arbeid wederom gecontinueerd.
Downloads: Certificaat NEN 4400-1 SNA keurmerk of NEN4400-1 Certificaat 
Op de website van de Overheid, Antwoord voor Bedrijven, kun je meer algemene informatie vinden over deze materie, zie www.antwoordvoorbedrijven.nl

HUNT IT ZOEKT EN LEVERT NOG STEEDS ECHTE ICT-ERS


Natuurlijk, zoals al onze collegae zoeken wij steeds nieuwe ICT professionals. Maar hoe maak je nou het verschil? Waarom moet je voor Hunt IT kiezen? Als je een bedrijf zoekt wat je gouden bergen kan beloven moet je niet bij ons zijn maar we kunnen je wel heel vertellen over wat we wel met en voor je doen. Interesse? Neem gewoon contact met ons op en we plannen tijd om echt naar je luisteren. Wij vertellen jou dan wat je van ons kunt en mag verwachten. We maken samen het verschil !  Kijk ook eens verder op onze website naar een selectie van vacatures die we hebben gepubliceerd of lees hoe wij met onze professionals omgaan.

NIEUWE SLOGAN: PERFECT? NIET GOED GENOEG

Deze slogan ga je in de toekomst vaker tegenkomen. De boodschap kun je bijvoorbeeld zien tijdens campagnes op reclame-zuilen langs de Nederlandse (Auto)snelwegen.

SUCCESVOLLER WORDEN IN JOUW EIGEN BUSINESS MET ONZE PROFESSIONALS


Hunt IT gaat verder, als jij doet waar je echt goed in bent, doen wij dat ook voor jou! Wij zorgen voor jouw IT infra-structuur en applicaties zodat al je data altijd veilig en beschikbaar is.

Met de inzet van een van onze professionals heb je een belangrijke succesfactor te pakken. Wij blijven onze professionals, ook tijdens hun opdracht, coachen, trainen en verder opleiden. Je hebt er geen omkijken; dat maakt nou net het verschil!

WERK AAN JOUW EIGEN SUCCES EN LAAT ONS JE HELPEN!


Nieuwsgierig hoe? Bel ons vrijblijvend via tel.: 030-6019520. Een kort berichtje sturen naar recruitment@huntit.nl  of via het Contact formulier is ook prima. Wij nemen uiteraard snel contact met je op en vertellen graag over onze oplossingen zodat jij daarna echt met je eigen werk bezig kunt zijn.


Meer informatie?

Neem contact op

Contact

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven
Hunt IT BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.