DevOps Engineer CI/CD

Ben jij een echte DevSecOps of DevOps Specialist met ruime Linux ervaring en al wat werkervaring in containering en CI/CD? Zoek jij een nieuwe uitdagende nieuwe, innovatieve opdracht voor 36 uur per week die je Hybride kunt uitvoeren? Op zoek naar een lange opdracht of vaste baan met toekomstmogelijkheden door gerichte training of opleiding bij een organisatie waar jouw bijdrage er echt wat toe doet, je geen nummer bent maar een gewaardeerde collega?
Kun jij over enkele maanden beschikbaar zijn om met je nieuwe opdracht te starten?  Zo ja, zoek dan niet verder en reageer op de vacature via jouw inschrijving met CV op www.huntit.nl of bel ons voor een discreet gesprek.
Utrecht
Scrum Linux Redhat CI/CD Git Jira Docker Kubernetes Ansible ElasticSearch Oracle Jenkins OpenShift
DevOps Engineer Systeem Beheerder
Utrecht
Detachering Vaste Betrekking
Medior Senior
Topbaan

Welke DevOps Engineer CI/CD zoeken we?

Ben jij die gecertificeerde energieke Redhat Linux Enterprise specialist die als Ops Engineer gewend is aan werken binnen grote complexe CI/CD ontwikkelstraten?
Gezien de toename van complexe vraagstukken waarbij verdere automatisering van de processen, verbetering van de performance en snellere afhandelingen van verstoringen is extra permanente bezetting in het team noodzakelijk.
De juiste professional zal worden toegevoegd aan een, relatief klein, DevOps team waarbij gebruik zal worden gemaakt van sprints van 14 dagen.
De werkzaamheden zijn complex, we doen graag de dingen in een maal goed dus je kunt ook altijd terugvallen op ons eigen collegae in het team, we doen het samen!
Vanzelfsprekend worden methodieken als AGILE en SCRUM gebruikt, er is behoefte aan extra kennis van Openshift en API's.
Inzet is langdurig, 12 maanden + 2 maal 12 maanden, 36 uur per week waarbij een groot deel van de werkzaamheden vanaf een thuiswerkplek kunnen worden verricht.
Natuurlijk heb je in overleg ook wel eens stand-by diensten maar de ervaring leert dat het team zijn zaakjes behoorlijk op orde heeft waardoor extra inzet weinig voorkomt.
Helaas mogen we deze positie alleen met een eigen collega invullen, deze opdracht is dan ook NIET geschikt voor ZZP-ers / Freelancers

Wat ga je doen dan?

  • Opleveren in Git/Bitbucket naar productie (Oracle PaaS met WLS/OSB)
  • Maken en onderhouden van Jenkins pipelines
  • Onderhouden, uitbreiden en zo mogelijk verbeteren van tooling (als Jenkins, Nexus, SonarQube, Maven, etc.)
  • Optimaliseren infrastructuur middels Ansible en Docker / Podman
  • Processen verder automatiseren waarbij de juiste kwaliteit van het eindproduct van doorslaggevend belang is
  • Voorstellen doen en uitvoeren van handelingen ter verbetering van zowel de login als ook de monitor omgevingen
  • Monitoren met ELK en Prometheus / Grafana
  • Troubleshooting, Diagnose en analyse van data
  • Opstellen van requirements
  • Linux beheer en scripten in Bash en Python
  • Uitwisselen van nieuwe ervaringen en nieuw verworven kennis met leden van andere SCRUM teams
  • Actief deelnemen aan de stand ups (voornamelijk via Ms-teams)
  • Rapportages en instructies maken in M365

Wat breng jij mee dan?

  • Met diploma afgeronde HBO opleiding of hoger
  • Werkzaam geweest in functies als Linux Systeembeheerder, Support Engineer 3e Lijn, Applicatiebeheerder, Developer Open Source, Systeembeheerder
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op een Linux platform (Bij voorkeur RedHat Enterprise Linux)
  • Bij voorkeur Redhat Linux (RHCE of RHCA) gecertificeerd
  • Kennis van ElasticSearch, SQL en Oracle databases
  • Ervaren in het werken met Open Source monitoring & logging software
  • Bekend met security aspecten, Open SSL en IP tables (firewalling)
  • Gewend aan het werken middels containering (Docker, kubernetes) en in ontwikkelstraten CI/CD
  • Reeds in een DevOps team gewerkt met methodieken als Agile en Scrum
  • Aantoonbare recente werkervaring met procesautomatisering met Ansible, Git en Jenkins
  • Kennis willen delen met teamgenoten zodat je jouw ding in een keer goed kunt doen
  • Je beheers de Engelse EN Nederlandse taal in woord en geschrift (nivo C2)
  • Je hebt een vaste Nederlandse woon- en verblijfplaats met een ruime rustige thuiswerkplek
  • Je bent van onberispelijk gedrag waardoor een screeningresultaat geen belemmering is voor je werk.

Beloning ...

Als professional bij Hunt IT verdien je een goed marktconform salaris aangevuld met vakantiegeld, vakantiedagen en een prima werkgeversbijdrage voor het pensioen. Uiteraard hebben we een emolumenten als bijvoorbeeld een passende reiskostenvergoeding of NS Business card.
Daarnaast besteden we, samen met onze opdrachtgevers, veel zorg aan opleiding, IT certificering (RHCSA/RHCSE met kubernetes) en training tijdens onze pizzasessies (kennis van koppelingen, kubernetes etc). We leggen dit vast in een Persoonlijk Opleidings Plan (POP).

Bedrijfsprofiel

Hunt IT werkt voor opdrachtgevers als onder meer Overheid (Ministeries en Gemeentes), Financiële Instituten (banken en verzekeraars). Professionals van Hunt IT kun je ook tegen komen bij Zakelijke dienstverleners als Woning Coöperaties, Industrie (Logistieke bedrijven en Levensmiddelenbranche) en Publieke Instellingen waaronder Omroepen en Ziekenhuizen.

Interesse en dan?

Past deze uitdagende functie bij jou en meen je aan de gestelde eisen te kunnen voldoen? Ben je binnenkort, of na een opzegtermijn bij je huidige werkgever, voor langere tijd voor 36 uur per week beschikbaar? Inzetbaar voor bepaalde tijd of kies je voor een vaste dienstbetrekking bij Hunt IT? Woon je in de Randstad, regio Utrecht, Culemborg, Amersfoort, Hilversum, Almere, Amsterdam, Den Haag of Rotterdam en beschik je over een rustige ruime thuiswerkplek? Zo ja, wil jij met onze collegae deze uitdaging aan gaan?
Reageer dan snel door je uitgebreide Nederlandse CV (Word format) met een overtuigende motivatie te sturen via de sollicitatie button onder de vacature op onze website www.huntit.nl of stuur je CV in Word format via de CV upload link
Je kunt snel een reactie van ons verwachten, we werken DISCREET dus schroom ook niet om een orienterend gesprek aan te gaan met een van onze eigen technisch specialisten die je precies kunnen vertellen waar de klant mee bezig is ..

LET OP; een screening waarbij een V.O.G. moet worden afgegeven maakt deel uit van onze selectieprocedure.

Inclusiviteit & diversiteit

Al onze vacatures staan open voor iedereen die meent te voldoen aan de gestelde criteria en die zich in het functieprofiel herkent. Wij van Hunt IT geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie. Wij willen samen mee bewegen in de veranderende wereld van mens en werk. Juist verschillen tussen mensen zorgen voor een mooie groei van collega's, klanten, professionals en daarmee van Hunt IT B.V.
DevOps Engineer CI/CD
Meer informatie?

Neem contact op

Contact

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven
Hunt IT BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.